Pyramid of Succes workshop

Hoe kan het dat Nieuw Zeeland met 4,6 miljoen inwoners al tientallen jaren de beste is in rugby? Waarom is Engeland waar 53 miljoen mensen wonen niet de beste?

En hoe is het mogelijk dat de sporters uit Noorwegen, met 5,3 miljoen inwoners, bovenaan eindigen in de medaillespiegel op de Olympische winterspelen?

Groepscultuur kan heel krachtig zijn zowel negatief als positief. Teams met duurzaam succes hebben veel aandacht besteed aan de cultuur van het team.

Wat is de cultuur van jouw team? Welke cultuurwaarden vinden de teamleden belangrijk en welke waarden zijn gemeenschappelijke waarden?

In de workshop Pyramid of Succes ga je aan het werk met de cultuur van jouw eigen team nadat je bent geïnspireerd door voorbeelden van de beste teams in de wereld en door wat die teams zo speciaal maakt.  Op basis van de Pyramid of Succes van basketbalcoach John Wooden maakt het team een cultuurpiramide. De piramide helpt het team inzicht te krijgen in gezamenlijke cultuurwaarden.

Teams die duurzaam succes hebben hebben een aantal dingen gemeen, ontdek welke dat zijn in deze inspirerende workshop. En ontdek waarom elke vrijdagavond taco’s eten je helpt naar de top van wereld.

Neem contact op als je interesse hebt in de Pyramid of Succes workshop:

Evert Stobbe

evert.stobbe@gmail.com

06 81882965

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *